Pengikut

Rabu, 11 Ogos 2010

Perkhemahan....

Unit Kokurikulum telah dan akan mengadakan perkhemahan Unit Berkokurikulum... Beza tahun ni, perkhemahan tu dijalankan kepada tiga unit beruniform sahaja dalam satu sesi... Sehingga sebelum berpuasa, 2 sesi telah diadakan... Lepas raya nanti sesi seterusnya sampailah habis semua Badan Ko-kurikulum...
Sesi yang lepas dah selamat diadakan antara PPIM, St John dan Girl's Brigade... Mungkin ramai yang nak kongsi pengalaman pada masa tersebut tapi tak terluahkan...

Ada yang anggap nak happy2, tup tup jadik duka... Ada yang ingat kena strict pada masa, rupa-rupanya longgar jek masa dier...

Ape-ape pun, cikgu plak dlm Kem tu garang-garang belaka.... Huwa huwa... jangan marah ar, mesti ar kem kene garang... Yang kene dende tu, terime lah ngan hati yang terbuke... huhu

3 ulasan:

Cikgu Nizam berkata...

Yang gi kem uh, jangan tensen2 k... next time kite wat kem kat tmpat yg lebey ekslusif cam kat Danau Toba ker, Tangkupan Parahu ker, Mindanao ker haha

caca berkata...

haha... pkemahan ppim,st john, n girls brigade, x shok mcam pkemahan pbsm,krs,n polis... pkemahan kter owg lg best... ader nmpak mcam2... dorang x der...tp, yg pliknyer, mse ckgu nizam ader, bnda tu x nak kluar... tp, mse ckgu nizam x der plak dier klua... em.. kompem bnde tu tkot ngan ckgu nizam... hahhahaha

Cikgu Nizam berkata...

huisyh... jangan cakap camtuh... ada gak kuar tapi org len tak nampak

Log Masuk Google akaun untuk melihat aktiviti

Related Posts with Thumbnails